I FOUND MY PERFECT MATCH

September 10, 2017

In collaboration with Maybelline


Meikkaaminen on ollut osa päivittäistä rutiiniani jo niin kauan, etten oikeastaan muista elämää ilman meikkaamista. Rakastan sitä kun on aikaa meikata vaikka kaksi tuntia ja meikkipohjaa saa rakentaa ilman mitään kiirettä. Arkisin kuitenkin nostan jalustalle ne tuotteet, jotka toimivat niin hyvin, etten tarvitse mitään kymmentä eriä tuotetta ennen kuin meikkipohja on valmis. Tällöin avainasemassa on ehdottomasti meikkivoide. Hyvä meikkivoide tuo freshin ilmeen ja usein mun arkimeikki rakentuukin ainoastaan meikkivoiteesta, huulipunasta ja kulmien laitosta jollain kynällä pikaisesti.

Tällaisen meikkivoiteen löytäminen ei olekaan mikään maailman helpoin tehtävä. Itse vaadin paitsi täydellistä sävyä, myös sopivasti peittävyyttä, eikä iho saa jäädä meikkivoiteesta sellaisen tahmaisen tuntuiseksi. Mielestäni meikkivoide on yksi niistä tuotteista, jota hankkiessa ei kannata tuijottaa hintaa vaan ennemminki sitä, että löytää sen täydellisen sävyn itselleen. Mä oon usein löytänyt ne parhaimmat fitit juurikin markettisarjoista ja itse asiassa niin kävi tälläkin kertaa. Hyvänsävyisen meikkivoiteen löytäminen on varmaan yksi haastavimpia tehtäviä. Mitä laajempi valikoima sävyjä löytyy niin sitä helpompi se oma perfect fit on sieltä löytää. Maybelline toikin markkinoille peräti 11 uutta sävyä Fit Me Matte + Poreless -meikkivoiteistaan ja sen myötä sarjasta löytyykin nyt huikeat 16 erilaista vaihtoehtoa.



Mulla on ihan älyttömän vaalea iho ja kasvot pysyy valkoisena oli sitten kesä tai talvi. Tarpeeksi vaalean meikkivoiteen löytäminen ei todellakaan ole helppoa. Tuntuu, että hirveän usein vaaleatkin meikkivoiteet taittavat ministi keltaiseen. Silloin näen silmissäni ne yläasteen övereimmät meikkimokat ja jatkan uuden meikkivoiteen metsästämistä. Haluankin sanoa isosti kyllä näille Maybellinen uusille sävyille, koska niiden joukosta löytyi myös se oma Fit Me:ni. Enkä ollut yhtään yllättynyt, että näistä uusista sävyistä itselleni paras oli juurikin se vaalein nro 100, Warm Ivory. Ja oonkin aika otettu siitä, että mulla on kunnia olla juurikin tämän sävyn ambassador. Ennen näitä uusia sävyjä mulla tuskin olisi ollut mitään jakoa löytää itselleni meikkivoidetta tästä sarjasta.

Paitsi että sävy on hyvä, niin tykkään myös meikkivoiteen rakenteesta ihan älyttömästi. Meikkivoide lupaa jättää iholle mattapinnan ja samalla häivyttää ihohuokosia. Ajattelin ensin, että aika isoja lupauksia. Testattuani meikkivoidetta voin todellakin todeta sen täyttäneen nuo lupaukset. Juuri siksi tämä meikkivoide on täydellinen kiireisten aamujen pelastaja. Meikkivoiteen luvataan sopivan erityisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Itselläni on kuiva iho, mutta meikkivoide sopi silti todella hyvin ja lopputulos oli tasainen. Eli vaikka sullakin olisi kuiva iho, niin kannattaa silti antaa mahdollisuus Fit Me:lle.



Postauksessa olevien kuvien meikki on tehty juurikin tällä Warm Ivory meikkivoiteella ja meikin kiinnittämisen käytin kahta eri sävyistä Fit Me -sarjan puuteria. Meikistä tuli ihan älyttömän tasainen ja se kesti kauniina koko päivän. Onko joku teistä jo ehtinyt testaamaan näitä meikkivoiteita?
Jos etsinnässä on uusi meikkivoide syksyksi niin voin kyllä lämpimästi suositella testaamaan näitä Maybellinen uutuuksia.

Nimittäin Fit Me:n ansiosta voin sanoa heipat meikin alta näkyville ihohuokosille ja se jos mikä on aika luksusta.
Ja luksusta on myös se, että saan toivottaa teille kaikille aivan parasta syksyä! ❤︎

XX Reetta 





Kuvat: Anni Haataja

12 comments:

  1. Todella hyvin toteutettu postaus! Kuulostaa kyllä erittäin lupaavalta :) Tän ansiosta mulle tuli oikeasti olo että meikkivoidetta on testattava! Mulle meikkivoiteen etsiminen on kans ollut nimittäin aina hirveän työn alla. kiitos tästä vinkistä ihana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihan älyttömän paljon ihanasta kommentistasi Emilia! <3
      Ja toivottavasti tää meikkivoide olis just sitä mitä oot etsinyt! :)

      Delete
  2. Ihanat kuvat <3 Musta on ihana, et monet marketti brändit ovat nyt laajentaneet sävy valikoimiaan. Täytyy tää Maybellinenkin meikkivoide katsastaa, jos sieltä löytyisi joku sopiva sävy tällekin paperin valkoiselle naamalle :-D

    http://tthekidult.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei totta, valikoimat on vihdoin alkaneet laajentumaan, eikä enää todellakaan ole pakko valita sitä liian tummaa meikkivoidetta. :)

      Kiitos kovasti! <3

      Delete
  3. Näyttää tosi hyvältä ainakin kuvissa! :) En ole varmaan ikinä testannut Maybellinen meikkivoiteita, mutta tästä oon kuullut niin paljon hyvää, että alkaa jo pikkuhiljaa kiinnostaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kovasti, ihana kuulla että meikkivoide toimii! :)

      Delete
  4. Oikean sävyisen meikki viiteen löytäminen on kyllä haastavaa. Käytän itse luonnonkosmetiikkaa, joten sävyvalikoima on vielä suppeampi. Olen löytänyt kuitenkin Laveralta ihanan meikkipuuterin, joka on Just hyvä arki meikissä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin on! :) Hienoa että olet kanssa löytänyt tomivan tuotteen/sävyn. :)

      Delete
  5. Tälle meikkivoiteelle voisi antaa tilaisuuden! Mä oon liputtanut jo tovin Lancomen tuotteille - ne on tuntunut sopivan mun iholle hyvin. Oma iho on pintakuiva, joten ehkä tämä voisi toimia minullakin :)

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uusien tuotteiden testaaminen on aina kivaa. :)
      Mulla ei taida olla Lancomelta juuri mitään meikkejä, mutta paljon hyvää olen juurikin heidän meikkivoiteistaan kuullut. :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.