TÄN KESÄN TUOTELEMPPAREITA

August 27, 2016

Kesä alkaa olemaan ohitse. Saavuimme eilen takaisin Suomeen ja ilmassa tuoksui syksy. Hämärä saapui paljon aiemmin kuin reissuun lähtiessämme ja tän päivän sää jäätävine tuulineen on ollut kuin suoraan syyskuulta. Toki syyskuu on jo ihan lähellä, mutta silti sitä aina toivoo, että kesälle ei tarvitsisi sanoa heippoja vielä silloinkaan.

Kuluneen kesän aikana on taas tullut testattua aikamoinen määrä uutta kosmetiikkaa. Uusia ihastuksia on löytynyt paljon ja nappasinkin eräänä kesäisenä päivänä kuvia osasta näistä lempparituotteista. Kuvat on otettu maalla ja niistä tulee jotenkin ihanan kesäinen fiilis. Viime kesään verrattuna on käyttämässäni kosmetiikassa tapahtunut sellainen muutos, että useat luonnonkosmetiikan edustajat ovat nousseet lemppareikseni.


Yves Rocherin* kosteuttava kasvosuihke on jotain ihan parasta. Kärsin atooppisesta ihosta ja välillä tuntuu että vaikka tekisi millaiset kosteutukset ja pohjustukset niin kasvojen iho tuntuu kiristävälle. Olen testannut tätä myös meikin päälle ja se on toiminut superina freesaajana siihenkin tehtävään. Reissussa tämä oli myös mukana ja suihkuttelin sitä iholle auringossa olon jälkeen.

Keune on yksi suosikki kampaamosarjani ja myyn sitä myös omassa liikkeessäni. Tänä kesänä he toivat markkinoille uuden Color Craving -sarjan, joka sisältää todella herkullisen kattauksen sävyttäviä hiusmaskeja. Olen testannut aikamoisen määrän eri sarjojen sävyttäviä maskeja ja hoitoaineita ja pakko sanoa, että nämä Keunen versiot on parhaita ikinä. Sävytin itselleni kesällä hetkeksi vaaleanpunaisen tukan ja laventelin sävyisellä maskilla saa hiuksiin mitä kauneimman harmaan sävyn taiottua. Ihastuin myös tuotteen herkulliseen tuoksuun.

Oon jotenkin tosi koukussa kaikkiin meikinpuhdistusliinoihin osana kasvojen puhdistusta. Kesällä testasin Garnierin Micellar cleansing wipeseja ja ne olivat todella positiivinen tuttavuus. Liinat puhdistivat tehokkaasti ja tuoksuivat raikkaalle.

 
Kevin Murphy* on yksi uusimmista tuttavuuksistani. Ensin ihastuin pakkauksiin ja sitten purkkien sisältöön. Hoitava Young Again -öljy on tän hetken ehdottomia lemppareitani. Se tekee hiusten latvat niin sileiksi, että kaksihaaraiset katoavat hetkellisesti kokonaan. Hiukset eivät myöskään jää yhtään inhottavan tuntuisiksi tämän tuotteen jälkeen. Ja tää on myös todella riittoisa tuote.

YONKA Phyto-Contour* silmänympärysvoide on jotain niin parasta. Se sisältää rosmariinia ja raikastaa väsyneetkin kasvot heti. Rosmariini poistaa turvotusta tehokkaasti ja tuote on todella hoitava ja kosteuttava. Mun aamut ei luultavasti enää käynnistyisi ilman tätä tuotetta.♥ 
Ja tähän väliin kiitos kommentoijalle, joka kertoi tuotteen sisältävän rosmariinia, eikä mehtholia, jota luulin sen sisältävän. Nyt on asia korjattu ja olen oppinut jotain uutta: nimittäin sen, että rosmariini tuntuu iholla samalta kuin mentholi. Alan tykkäämään luonnonkosmetiikasta aina vaan enemmän.


Estelle & Thild on sellainen luonnonkosmetiikan sarja jota jokaisen kannattaisi testata. Lähes kaikki tuotteet joita sarjasta olen testannut on vakuuttanut mut samantien. Luokittelen sarjan tuotteet sellaisiksi rakkauksiksi, että en haluaisi purkkien sisällön kuluvan koskaan loppuun. Ihanamman tuoksuista vartaloöljyä* en ole testannut koskaan ennen. Kasvoille tarkoitettavat öljyt on ihan parhaita, koska ne kosteuttaa ihoa jotenkin paljon  pitkävaikutteisemmin kuin voiteet. Estelle & Thildin youth oil* on mun kaikista suurin lemppari ikinä. Siinä on vaan kaikki kohdallaan.


ACOn ruskettava kasvovoide* on yksi niistä harvoista itseruskettavista jota uskallan lakanan sävyä muistuttavalle kasvojeni iholle laittaa. Tää antaa kasvoille niin ihanan luonnollisen sävyn, että sitä uskaltaa laittaa monena päivänä putkeenkin. Tuote myös kosteuttaa todella hyvin. Käytän tätä usein myös kaulan ja decolteen alueelle.

Suhteellisen paljon blogeissä näkynyt luonnonkosmetiikkasarja MOSSA oli itselleni täysin uusi tuttavuus. Mossan misellivesi* sopi iholleni todella hyvin ja innostuin kovasti tästä sarjasta. Haluan ehdottomasti testata muitakin tämän sarjan tuotteita. Koska sarja on itselleni niin vieras, niin mitä tuotteita suosittelisitte siitä testaamaan? 

Tällaisia tuotteita on siis tänä kesänä tullut käytettyä. Löytyykö mitään samoja tuotteita joita itsekin käytätte? 

Kivaa viikonloppua ihanat!

XX Reetta 

*tuotteet saatu blogin kautta

6 comments:

  1. Itsekin olen Mossalta vain muutamia tuotteita testannut, mutta tykästynyt näihin kovasti. Neljästä tuotteesta olen postauksenkin saanut aikaiseksi: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/08/mossa.html ja kolme muuta odottelee vielä tarkempaa tutustumista, mutta sen voisin jo tässä vaiheessa sanoa, että kasvoöljy on puhdasta rakkautta <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Mira,

      Kiiton vinkistä ja linkistä postaukseesi! :) Käyn ehdottomasti tsekkaamassa! <3

      Delete
  2. Mielenkiintoisia tuotteita, suurin osa mulle vieraita :) Etenkin Estelle&thild herätti kiinnostuksen, pitänee hankkia kokeiluun jossain kohtaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla että pidit tuotteita mielenkiintoisina! :)

      En voi kuin suositella testaamaan Estelle & Thildiä! <3

      Delete
  3. Heipsan! Näin Yon-Kan koulutuksen käyneenä silmään osui tuo että mentholia Phyto contourissa? Sisältää tosiaan rosmariinia joka on iholla mentholisen tuntuinen ja tuoksuinen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei, hyvä minä taas! :D
      Tää onkin oiva todiste siitä että luonnonkosmetiikka todellakin on mulle se uusi juttu!
      Kiitos tästä infosta / korjauksesta. Muokkaan asian postaukseenkin oikein kun olen koneella! :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.