Denim jumpsuit and violet lips

July 15, 2015

Vietin eilen vapaapäivää niin antaumuksella, että koneellekin tulo unohtui ihan kokonaan. Eilinen oli kyllä superonnistunut, jos yhtä kalliiksi käynyttä osumaa ei lasketa. Lähdin päivällä ajelemaan kohti Ikeaa, jossa treffasimme Erikan kanssa. Matkalla koin aikamoisen säikähdyksen, kun rekan pyörästä sinkosi tuulilasiini niin kovalla vauhdilla kivi, että pam vaan ja tuulilasi otti kivasti osumaa. Vielä tänä aamuna uskoin, että selviän ilman tuulilasin vaihtoa, mutta toisin kävi. Työpäiväni aikana oli aurinko tehnyt tehtävänsä ja tuulilasi oli lähtenyt säröilemään oikein kunnolla.

Ei siinä muu auttanut kuin ottaa uusi soitto vakuutusyhtiöön ja tehdä vahinkoilmoitus. Tuulilasin korjaus olisi mennyt ilman mitään omavastuuta, mutta vaihdon suhteen on omavastuu kiitettävät 200€. Voinkin todeta, että nämä eilen otetut asukuvat, ovat blogihistoriani kalleimmaksi käyneet kuvat. :D

Kuvien jumpsuit on jo pari vuotta sitten hankittu, mutta se on lempparini edelleen. Tykkään sen väristä vaan niin paljon, että siksi en tunnu kyllästyvän siihen millään. Ainut miinus tuossa jumpsuitissa on kaula-aukon suuruus. Siksi usein olenkin pukenut sen alle rintsikoiden sijaan bikinit tai pitsitopin. Tällä kertaa testasin jumpsuitin alla Cubukselta saamaani pitsistä yläosaa ja se toimi ihan täydellisesti. Mielestäni tuo yläosa on enemmän toppi kuin rintsikat, koska tuon tyylisiä crop toppeja on tänä ja viime kesänä ollut kauppojen hyllyt täynnä. Erona on ainoastaan se, että niissä pitsiosuus jatkuu vähän pidemmälle. Tällä hetkellä alusvaatteiden ja vaatteiden ero tuntuu olevan hyvin häilyvä.

Olen himoinnut NYXin Macaron Lippie huulipunia jo kauan, mutta en vaan ikinä saa aikaiseksi tilata niitä, vaikka väreistä löytyy se kauan etsimäni vaaleansininenkin. Eilisiin kuviin sain lainata Erikalta sarjan violet huulipunaa. Tykkään väristä ihan älyttömästi, mutta taas kuvia muokkaillessani huomasin kiinnittävän huomiotani siihen, että näytän vaan jotenkin oudolta tuollaisten tummien huulien kanssa. No nyt ainakin olen monet kerrat sellaisia huulia kokeillut, että ehkä on vaan aika siirtyä johonkin uuteen väriin.

Mitäs te olette mieltä noista huulista, entä asusta?

Mukavia päiviä kaikille! ♥







Kuvat: Erika / NUDE

Lips, NYX Macaron Lippie Violet / Sunnies, Aldo / Trench coat, Zara

Clutch, Zara / Lace top, Cubus (gifted) / Jumpsuit, Zara

Watch, Ziiiro (gifted) / Shoes, Monki

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

6 comments:

  1. Ai että mikä värimaailma! Tää asu iskee muhun kyllä ihan kybällä <3

    ReplyDelete
  2. Nuo popot on päheet!
    Harva onnistuu näyttämään noin hyvältä liloissa huulissa. Miauh. ;)

    ReplyDelete
  3. Aivan super ihanan väriset huulet!! Ihan kympin asu sanon minä :--) p.s tarviin noi kengät mun elämään, aivan täydelliset<3

    ReplyDelete
  4. Kiitos ihana Ella! <3
    Tykkäsin itsekin kovasti tosta värimaailmasta. :)

    ReplyDelete
  5. Voi kiitos ihana ja miau kuule vaan itsellesi hottis! <3

    ReplyDelete
  6. Kiitos kovasti Vilma! <3

    Ostin nuo kengät jo viime keväänä, mutta tänä kesänä tuon tyylisiä on ollut kaupoissa vielä enemmän - toivottavasti löydät jotkut kivat! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.