Pastel hair

April 19, 2015

Olen himoinnut pastellihiuksia siitä asti kun ensimmäiset kuvat niistä vilahtivat lehtien sivuilla, siitä on varmaan parisen vuotta. Kaksi vuotta sitten otin myös liikkeeseeni myyntiin hiusvärinappeja, mutta hiukseni olivat silloin vielä paljon tummemmat, joten en tainnut testata väriä kuin kerran latvoihini. Vaaleanpunaisten hattarahiuksien jälkeen siirryin viime kesänä haaveilemaan suloisen liiloista hiuksista. Minä, joka en edes pukeudu liilaan.


Hetkeksi jo unodin pastellihiukset kun siirryin himoitsemaan kylmän vaaleita hiuksia ja sen jälkeen harmaita hiuksia. Käväisin viime viikolla parissa Glitterin uuteen hiusoppaaseen liittyvässä tilaisuudessa. Toisessa tilaisuudessa oli mahdollista saada itselleen jokin hiusoppaassa näkyvä tyyli. En kokenut mitään kampausjuttua omakseni, mutta sitten huomasin sivun hiusliiduista ja se oli menoa. Jakaukseeni laitettiin pinkkiä hiuskynää ja liila väri tehtiin hiusliidulla. Lopuksi vähän lakkaa päälle ja ihanat pastellihiukseni olivat valmiit. Sain nauttia hiuksistani kolme päivää - seuraavaan pesuun asti ja luvatusti kaikki väri lähti yhdellä pesulla. Olen ihan innoissani ja kaivoin vanhatkin hiusliitu nappini esiin. Tässä nyt pohdin, että laittisinko itselleni seuraavaksi pinkit, siniset, korallit, vaiko jo kerran testatut liilat hiukset.


Mitäs te tykkäätte näistä pastellihiuksistani? Entä onko teillä kokemusta noista hiusliiduista?


Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille! ♥


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC



SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

7 comments:

  1. Niin kivat! Vitsi kun mun hiuksissa ei näkyis yhtään :(

    Ps. Osasin kommentoida puhelimella:D

    ReplyDelete
  2. Kiitos! <3 Kyllähän noiden pitäisi näkyä myös ruskeissa hiuksissa, mutta toki värin laiton kanssa saa silloin tehdä paljon enemmän töitä. Meijän täytyy testata sulle joku kerta! :)
    Taii, sitten laitat niitä vaaleempia raitoja niin niihin on ainakin helppo laittaa tällaisia värejä kesällä.

    Ps. REPESIN! :D

    ReplyDelete
  3. emilia (pieniä unelmia elämästä)April 20, 2015 at 12:41 AM

    VAUUU! <3 Aivan mahtavat :)<3 tykkään todellakin!! <33

    ReplyDelete
  4. Kiitos ihana! <3 Noilla saa kyllä kivasti tehtyä väliaikaisen tukkapäivityksen. :)

    ReplyDelete
  5. Suloiset :) Mulle tuli vähän Hemuli-vibat :D (Todettakoon, että Hemuli on yksi parhaista muumihahmoista.) Miten toi väri pysyy hiuksissa? Tarkoitan siis, että tarttuuko sitä esim. tyynyliinaan tai paidan selkämykseen? Voiko pelkkä hiuslakka kiinnittää värin tarpeeksi hyvin?

    ReplyDelete
  6. Hihii, kiitos Anu! :)

    Väri pysyi kyllä todella hyvin, eikä sotkenut vaatteita. Mulla oli yhtenä päivänä valkoinenkin paita, enkä huomannut siinäkään mitään värjääntymistä. Ja vaikka väriä vaatteelle menisikin niin se kyllä lähtee pesussa pois. :)
    Meillä sattui olemaan valkoiset tyynyliinaat niin laitoin siihen päälle varmuudeksi pyyhkeen suojaksi. :)

    ReplyDelete
  7. […] Olin ihan unohtanut nämä asukuvat julkaista, koska tuota hiusten lookkia ehdin jo instassa ja Pastel Hair -postauksessani […]

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.