Mintunvihreillä kynsillä kohti Tallinnaa

March 10, 2013

Vietin tämän päivän ulkoillen ja vanhempien luona herkutellen ja höpötellen. Heräsin samalla siihen todellisuuteen, että pitäisi pakata. Sain haettua matkalaukun varastosta jo tänään, mutta miten yllättävää - en ole sitä vielä edes avannut.

Huomenna on pakko, sillä suuntaan kohti Helsinkiä tiistaina suoraan töistä. Keskiviikkona lähtee heti aamusta laiva kohti Tallinnaa ja paluu takaisin on perjantaina kahdeksan aikaan illalla. Jään siitä vielä Helsinkiin yöksi ja näen rakkaita ystäviä lauantai aamusta Fazerin brunssin merkeissä. Pöytäkin on jo varattu. <3
Minulla on vain yksi sellainen ystävä, jonka kanssa olen ollut tekemisissä koko elämäni ajan. Vaikka välillä aikaa on kulunut useampi vuosikin näkemisten välillä on aina tuntunut siltä, että eilenhän sitä viimeeksi on nähty.
Tällaista oman elämän mittaista ystävyyssuhdetta ei voi kuin arvostaa. <3 Nuorempana kirjoittelimme kirjeitä ja minulla on ne kaikki tallessa edelleen.

Kaksi päivää töitä ja sitten tämä kovasti odotettu miniloma voi alkaa.
Väkersin viikko sitten itselleni uudet kynnet ja taisin aikaisemmin pohtiakin, että mintunvihreitä kynsiä tekisi taas mieli. Olen tykästynyt Bio Sculpturen mintunvihreään värigeeliin kovasti ja siitä on tullut jonkinlainen lomaväri. Viimeeksi tein itselleni minttukynnet kun lähdin juhannukseksi Lontooseen.

Tällä kertaa yhdistin mintun kanssa käärmeennahkatarroja. Tarrat olen tilannut Nailgrafxilta, Kanadasta. Niiden laatu on ihan uskomaton. Vaikka tarrat ovat yhtä ohutta, ellei ohuempaa, kuin teippi, näyttävät ne silti vähän kolmiulotteisilta.




Mitä tykkäätte näistä kynsistä?

Vielä pari asiaa tähän loppuun:
Vinkkejä Tallinnan suhteen otan enemmän kuin mielelläni vastaan. Mikä kahvila olisi ehdottomasti testattava tai minkä kaupan tarjonta tsekattava?
Olen käynyt Tallinnassa vain muutaman kerran ja viime kerrastakin on jo useampi vuosi.

Ja muistakaa osallistua käynnissä olevaan arvontaan:  

8 comments:

  1. Oijoi, aivan ihanan väriset kynnet ja kivat koristelut! Mukavaa Tallinnan reissua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! <3 Toi väri on kyllä niin koukuttanut minut! :) Kiitos, olen aivan pistoksissa ja pakkaus alkutekijöissä edelleen..! :D

      Delete
  2. Upeat kynnet!

    Jos haluaa mennä Tallinnaan shoppailemaan, kannattaa varmaan suunnata bussilla/taksilla kauppakeskukseen. Siellä on nykyään kai kaksi isoa; Rocca al Mare ja Kristine. En oo ihan varma nimistä, mut jotain tonne päin. :) Satamasta lähtee ainakin toiseen ilmainen bussi.

    Jos haluaa fiilistellä, kannattaa tutustua Vanhaan kaupunkiin. Se on upea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :)

      Joo, tosta Rocca al Maresta pari asiakastakin on jutellut, eli sinne on kyllä varmaan pakko päästä! :)
      Eikö vanhassa kaupungissa sijaitse niitä kaikkia ihania pieniä kahviloita? :)
      Ehdottomasti myös fiilistelyä tällä reissulla, kun kolme päivää aikaa perillä.
      Kiitos paljon sinulle!! <3

      Delete
    2. Joo, vanhassa kaupungissa on just niitä! :)

      Delete
  3. Vanhassa kaupungissa on hinta-laatusuhteeltaan uskomattoman hyvä afrikkalainen ravintola: http://www.africankitchen.ee/indexEng.html Melkein haluaisin lähteä Tallinnaan ihan vaan siksi, että pääsisin sinne syömään. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Riina vinkistä! :)
      Luin tämän kommentin kyllä mailin kautta reissussa, mutta valitettavasti ei sitten ehditty paikkaa testaamaan. Ihastuin kyllä Tallinnaan niin kovasti, että enköhän joskus vielä mene uusiksi ja toivottavasti sitten ehtisi testaamaan tämänkin! :)

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.