FIILIS JUST NYT

March 31, 2017

Vihdoin alkaa tuntumaan siltä, että toi auringonpaisteen tuoma energia on löytänyt munkin miinuksen puolella olleet akut. Tällä viikolla olen käynyt parinakin päivänä Helsingissiä blogijuttujen tiimoilta ja saanut nauttia ihanien ihmisten seurasta. Se fiilis, että sä jaksat, on jotain niin parasta. Elän valosta, mutta toki myös fiiliksestä. 

Vielä viikonloppuna olin ihan nuutunut allergioiden vietyä voimat, mutta kun sunnuntaina jaksoin raahautua salille niin siitä se elämä taas lähti käyntiin. Ja okei, tällä viikolla oon taas tehnyt vahvan paluun kofeiiniriippuvaisen elämään. Ehkä osa mun hyvästä fiiliksestä johtuu Celsiuksen tuomasta pirteydestä, mutta eipä sen niin väliä, kunhan fiilis on kohdillaan. 

Vaikka kaivoin vielä eilen takaisin käyttöön päiväksi hylkäämäni paksumman takin, niin se ei latistanut yhtään sitä kesän odotusta, joka muhun tällä viikolla on iskenyt. Janoan päästä nauttimaan auringosta ja lämmöstä ihan tosissani. 

Ja sen tämä ihana aurinko on myös saanut aikaan, että inspis pukeutumiseen kasvaa päivä päivältä enemmän. Viikonloppuna olisikin tulossa kiva vinkki kevään pukeutumiseen + asukuvat joissa yhdistyy valo ja vielä sellainen lämpimämpi asukokonaisuus.

Mulle siis kuuluu hyvää, mutta olisi kiva tietää että mitä teille siellä ruudun toisella puolella kuuluu. Joten heitän kysymykset ilmoille: mitä kuuluu? Miten on kevät lähtenyt käyntiin?

Ihanaa perjantaita kaikille ja muistakaa olla onnellisia!❤︎

XX Reetta
 

4 comments:

  1. Ihanaa lukea tällaista iloista ja pirteää tekstiä, lähtee omakin päivä paljon paremmin ja positiivisemmin käyntiin! Ja tänne kuuluu myöskin hyvää, muutamiin stressiä aiheuttaneisiin kysymyksiin saanut edes vähän jotain suunnitelmaa ja vastausta niin heti on kevyempi ja parempi fiilis :) Ihanaa viikonloppua! ♥︎

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi miten ihanasti sanottu, kiitos Pinja! <3

      Jes, kuulostaa hyvälle! :)

      Kiitos ja mukavaa uutta viikkoa sinulle! <3

      Delete
  2. Just nyt ei kuulu kovin hyvää sillä ollaan koko perhe yhtä lukuunottamatta toipumassa vatsataudista. Ensi viikolla toivon mukaan on jo parempi olo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei! :(
      Vatsatauti on kyllä inhottavin vierailija ikinä!!
      Paljon paranemisia sinne! <3

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.