Hello December

December 1, 2014

Masentava marraskuu on selätetty ja hymyssä suin toivotan joulukuun tervetulleeksi.
Rakastan joulua ja olen siitä vuosi vuodelta enemmän innoissani. Päätin pitää blogin joulusta vapaana alueena joulukuuhun asti, mutta nyt mua ei pidättele enää mikään.

Ensimmäisen joululahjan hankin jo elokuussa. Suurimman osan lahjoista olen kuitenkin ajatellut hankkia jo perinteeksi muodostuneelta Tukholman jouluiselta reissulta.

Ja paketointi, sitä vasta rakastankin. Säästän aina koko vuoden kaikkia pahvilaatikoita joissa tulee liikkeeseeni tuotteita ja niiden avulla pystyn sitten tekemään täydellisen mallisia paketteja. Myös lahjakasseista tykkään kovasti ja tänä vuonna olenkin jo hankkinut valkoisia lahjakasseja Suomalaisesta Kirjakaupasta valmiiksi. Yhden nappasin käyttööni sunnuntaina ja stailasin kassin Marimekon kortilla sekä superkauniilla joulukoristeella. Kassista löytyi synttärilahja isoäidilleni.

JOULU. <3


10 comments:

  1. Joulu on ehkä parasta! <3 Ja juurikin se antamisen ilo ja paketointi!

    ReplyDelete
  2. Joulu on todella parasta aikaa ♥ Eilen kuuntelin onneissani ekat joulubiisit, tein pipareita ja torttuja sekä laitettiin kotiin joulua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oii, kuulostaa ihan täydelliselle sunnuntaille! <3

      Delete
  3. Kuulehan kaunotar, tässä olisi haastetta siul: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2014/12/all-i-want-for-christmas-is.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan paras postaus & haaste, kiitos ihanainen!! :D

      Delete
  4. Voi vitsit, ihanaa kun kaikkialla on joulutunnelmaa! Itsekin tänään poltin tuoksukynttilöitä ja mietin, mitä käärisin muille paketteihin tänä vuonna :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa ihanalle, toivottavasti sait kivoja ideoita kasaan! :))

      Delete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.