Weekend

July 20, 2014

Täällä sitä taas ollaan takapihalla pötköttämässä. Auringossa oleilu on itselleni yksi parhaista tavoista rentoutua työntäyteisen viikon jälkeen.

Perjantaina olin taas Helsingissä tekemässä ripsiä. Koska VR:llä on tällä hetkellä joihinkin vuoroihin supersäästö lippuja valkkasin menon aamun ekaan ja paluun illan vikaan junaan. Siinä ajassa ehtikin tehdä kaikenlaista töiden lisäksi. 

Fazerin aamiainen on lempparini vuodesta toiseen. Nyt satuin ensimmäisen kerran aamiaiselle niin, että tarkeni istua ulkona. Voiko enää täydellisempää ollakaan! <3


Aamiaisen jälkeen poikkesimme ystäväni kanssa Mangon alessa ja löysinkin pari niin ihanaa paitaa. Lähes kaikki oli puoleen hintaan, joten kannattaa kyllä poiketa jos kaupoille olet lähdössä vaikka tänään.
Ystävälleni löysimme uudesta mallistosta kauniin laukun ja sen hinta kyllä yllätti positiivesti. 
Elokuun alussa alkaakin syysvaatteet täyttämään kauppojen hyllyt - itse ainakin yritän siirtää hankintani jo nyt syksyynkin sopiviksi. 

Matkalla töihin pöyristyin erään miehen asiattomasta käytöksestä.
Kampin narikkatorilla jaettiin uusia proteiinijuomia. Hän vartavasten käveli pisteelle juomaa hakemaan, huusi kovaan ääneen onko juomassa minkä verran sokeria ja otti pullon käteen ennen kuin nainen oli lukua edes ehtinyt katsomaan.
Luvun kuultuaan hän alkoi huutamaan miten liikaa siinä on sokeria ja heitti juoman pisteellä olleeseen roskikseen vaikka ei ollut edes avannut sitä.
Sitten hän alkoi mesoamaan minulle ja ystävälleni että ei kannata juoda sitä, liikaa sokeria...
Kysyn vaan, että mihin käytöstavat ovat kadonneet!?


Työt tehtyäni olin lähdössä treffaamaan ystävääni terassille, mutta kävikin niin, että hän sai tulla hakemaan minut liikkeestä. En nimittäin saanut ovea auki sisäpuolelta!
Onneksi liikkeen ovessa oli postiluukku, josta sain annettua avaimen ystävälleni. Ovi oli jotenkin niin jäykkä, varmaan helteen takia, ettei ystäväni ensin meinannut saada sitä auki ulkopuoleltakaan. Kun vapaus koitti alkoi viikonloppuni ja pääsimme nauttimaan auringosta terassille.

Illemmalla suuntasin vielä syömään siskoni ja hänen ystävän kanssa Cantina Westin sisäpihalla olevalle terassille. 
Ruoka oli todella hyvää ja lasillinen kuohuvaa maksoi vain 2,5€. Jälkkäriksi otin alkoholittoman mojiton ja se oli kyllä paras koskaan juomani mojito.
Palvelu oli todella ystävällistä ja ruoat tulivat nopeasti. 
Meillä oli todella hauska ilta ja hymyssä suin hyppäsin junaan kohti kotia! <3


Kun olin Salossa hain vielä vanhemmiltani mansikoita. Yllätykseksi äiti oli poiminut minulle yli 5kg mansikoita ja vielä perannutkin ne. Laatikon päällä oli kortti jossa toivotettiin hyvää nimipäivää - paras lahja ikinä! <3
Pistin mansikat vielä yöllä pakastusrasioihin ja vähän jätin aamuksi jääkaappiin.

Eilinen vierähtikin pihalla makoillen ja vaan relaten ja samaa olisi ohjelmassa tänäänkin. 
Olen vaan niin onnellinen kun on KESÄ! <3


Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3

Muistakaahan osallistua edellisessä postauksessa käynnissä olevaan upeaan Ice Watch kelloarvontaan.

6 comments:

  1. Mmmmm everything looks so yummy!! and love your rings on the last picture:))

    ReplyDelete
  2. Tosi kiva tää tällainen vähän päiväkirjamainen postaus! :) Hahah voi ei kauhee toi oven jumittuminen, ite olisin varmaan saanu jonkun paniikkikohtauksen vastaavassa tilanteessa :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Juulia! <3
      No eipä muakaan kyllä paljon naurattanut ja ärsytti niin paljon katsella ohikulkevia kesästä nauttijoita kun itse oli ansassa!! :D

      Delete
  3. Näyttää ihan täydelliseltä tuo aamiainen! <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.