Perjantaihin mahtui ystäviä ja terasseja

June 9, 2013

Vietin perjantaina vapaapäivää. Taas tuli todistettua, että arkivapaat vaan on niin huippuja.
Treffasin ensin lounaan merkeissä pitkästä aikaa ihanaa ystävääni ja yllätys, suuntasimme salaatille kahvila Toiseen Keksiin.  Puolitoista tuntia tehokasta kuulumisten vaihtoa ja aivan ihania kuulumisia hänellä olikin.
Maistelimme jälkkäriksi kotimaisia jäätelöitä. Kaikista maailman drinkeistä lempparini on pina colada, koska se ei maistu alkoholilta lainkaan ja on raikas jäämurskan ja tuoreen ananaksen ansiosta. Toisen Keksin jäätelövalikoimasta löytyikin pina coladan makuista jäätelöä ja se oli ehdottomasti testattava. Nam, suosittelen maistamaan jos jossain tulee vastaa. Harmi etten nyt tämän jäätelöfirman nimeä muista.



Näiden treffien jälkeen hyppäsin ratin taakse ja hurautin Turkuun. Seuraavat terassitreffit olivat Blankossa ystäväni kanssa. Tutustuimme aikoinaan noksulla ja vaikka kumpikaan ei siellä enää vuosiin ole ollut töissä on ystävyys säilynyt ja se jos mikä on huippua.
Ystäväni söi taivaallisen herkullisen näköisen salaatin. Itse olin sen verran täynnä, että valitsin vain kylmää juomista. Blankon terassille paistoi aurinko loistavasti, toivottavasti ehtisin käymään siellä vielä uudestaan tämän kesän aikana.




Suuntasimme Blankon jälkeen henkkikselle metsästämään himoitsemaani mekkoa ja matkalla napsimme myös vähän asukuvia. Mutta ennen niitä siihen mekkoon - olen metsästänyt juuri tuollaista lähes kolme vuotta ja nyt se on tuossa, kuvastossa nenäni edessä, mutta ei sitä liikkeistä löydy. En millään haluaisi tilata sitä netistä, koska en malttaisi odottaa. Juttelin hansan henkkiksellä mekosta myyjän kanssa ja hän epäili, että se tulisi liikkeisiin parin viikon sisällä.
Nyt siis kaikki silmät ja korvat auki ja raporttia tulemaan jos mekon olette jossain henkkiksellä nähneet!? Olisin enemmän kuin kiitollinen ostotapahtumaan johtavasta vihjeestä! :D Tarjoan vaikka jonkun ihanan kesäisen kynsilakan tästä vihjeestä, diili syntynyt?


Perjantaina oli hiostavan kuuma ilma ja siksi valitsin päälleni farkkushortsit ja rennon t-paidan. Molemmat on muuten hankittu kesän 2011 Tukholman reissulta. Minua ja soulmateani ei säisi päästää yhdessä kaupoille - reissu oli tuhoisa kukkarolle, mutta oikeastaan kaikki mitä siltä reissulta hankin on edelleen kovassa käytössä.
Nyt vasta tajusin, että tuo Marcin laukkukin on siltä reissulta.
Tällä viikolla juuri juteltiin soulmaten kanssa miten ihanaa olisi kesällä päästä piipahtamaan Tukholmassa, ehkä se ei sittenkään ole niin kovin hyvä idea!














Paita, Zara / Rannekoru, Marni at H&M / Ristisormukset, Bershka
Kolme ohutta sormusta, New Yorker /  Kynnet, Bio Sculpture
Laukku, Marc by Marc Jacobs / Shortsit, Zara / Kengät, Vagabond

11 comments:

  1. Koitin tilata netistä tuota mekkoa, koska ihastuin siihen heti kun kuvasto ilmestyi! Silloin ainakaan mekkoa ei saanut kuin mustana, joten aika kiven alla taitaa tuo kukallinen olla :( -Nänä

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei, tuo on aika huono enne! Täytyy nyt vaan kääntää ihan kaikki kivet! :D Mut jos joku päivä töihin mennessä sen henkkiksellä näet niin pistä samantien varaukseen joka kokoa yks ja mulle viestiä? :D

      Delete
  2. Milloin se kuvasto on ilmestynyt? Tiedätkö, onko mekkoa sitten vielä edes ollut missään liikkeessä, vai onko se vasta tulossa kaikkialle? Lähtisitkö Espooseen sitä hakemaan, jos vaikka Ison Omenan H&M:stä sellainen löytyisi? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se kuvasto oli vissiin tullut sinä aikana kun olin lomalla. Uskoisin, että on tullut n.kolme viikkoa sitten.
      No ainakin Turusta sanottiin, että ei ole vielä tullut sen kuvaston juttuja oikein liikkeisiin, mutta lisäsi myös, että eihän sitä voi tietää tuleeko kyseinen mekko Suomessa liikkeisiin ollenkaan.
      Voi miten kultaista jos viitsisit käydä siellä joku päivä tsekkaamassa! <3 Espoosen en kyllä taida pystyä lähtemään, mutta aina sitä pystyy rahoja siirtämään ja postittelemaan jos niikseen.
      Nyt on vielä yksi takaportti mekon metsästykseen - varasin eilen lennot Tukholmaan heinäkuun alkuun ja siellä niitä henkkiksiä riittää koluttavaksi! :D
      Tänään kävelin taas Salonkin hennesin läpi, mutta ei ainakaan vielä näkynyt oikein mitään uusia juttuja siellä viime viikkoon verrattuna. Kamalaa tällainen haukkana olo!! :D

      Delete
    2. Mä kävin Tapiolan liikkeessä, mutta sielläkään ei näkynyt. Pidän silmät auki, ehkä niitä ainakin jonnekin tulee :)

      Delete
    3. Kiitos raportoinnista! :) Pakko niitä johonkin on joskus ilmestyä, vähän kyllä pelottaa, että tässä tulee käymään samalla tavalla kuin talvella kävi vero modan raitapaidan kanssa! :D

      Delete
  3. Mistä nuo shortsit? Kivat :)
    Laitatko inboxiin tietoa! t pikkusiskosi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oot hassu,hih! <3 Infoa laitettu, vaikka kyllähän ne tiedot tästä postauksestakin olisi löytynyt. ;)

      Delete
  4. Joo, lupaan olla tarkkana ja tuijotella! ;D -Nänä

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.