Instagram pics part one

May 9, 2013

Viime instagram postauksesta on ehtinyt tovi vierähtää. Silloin epäilin, että mahtaako uusia kuvia enää tullakaan kun 300 kuvan raja lähestyi, enkä tiennyt mikä olisi tarpeeksi kiva kuva tuon rajan rikkomaan. Jokunen päivä postauksen jälkeen unohdin täysin kuvamäärän ja nyt on kuvia tullut lisäiltyä sitä tahtia, että pakko jakaa tämänkertaiset instagram kuulumiset kahteen postaukseen. Suurena syynä tähän ratkaisuun on myös blogger - en tajua, että miksi kuvien lisääminen takkuaa niin paljon. Täytyy salaa toivoa, että tänään se kuvien lataaminen toimisikin taas pitkästä aikaa kunnolla!


Napsin La Storiassa itsestäni muutaman kuvan kevään muotinäytöksen jälkeen. Postaus aiheesta löytyy tästä.


 Kuukausien etsintä tuotti tulosta Helsingissä viime kuussa ja löysin himoitsemaani neonpinkkiä huuliin.


La Storian muotinäytöksessä oli tarjolla pientä naposteltavaa.  


Mainitsinkin jo ennen hulluja päiviä, että reissun tarkoitus tällä kertaa shoppailun sijaan oli viettää aikaa ystävien kanssa ja tottakai siihen kuului kaikkien hullunhalpojen herkkujen maistelu.


Olen aina rakastanut jäätelöä. Hullareilla en edes sushi buffetin jälkeen voinut vastustaa mövenpickin taivaallisia jäätelöitä. Valitsin minttusuklaata ja rommirusinaa. <3


Vietettiin Tomin kanssa leffailtaa yhtenä viikonloppuna. Yleensä leffan kanssa tulee ostettua Filmtownista irtokarkkeja, mutta tällä kertaa mentiin vähän erilaisilla eväillä - suosittelen. <3


Bongasin samaisena viikonloppuna ensimmäiset leskenlehdet kun lähdin kävellen palauttamaan leffaa.


 Samalla reissulla kävin myös ostamassa torilta kevään ensimmäisen irtojäden.


Kuvailin kynsieni kanssa samanväriset kynsilakat teille arvontaa varten.


Tämä kuva on yksi instagram lempparini. Niin ihanat värit ja tunnelma kuvassa on kutsuva. Tämänkin nappasin siellä la Storian muotinäytöksessä.


Herkullinen lounas Antonion sillalla.


Kreikasta hankitun mekon sekä pinkkien huulien fiilistelyä aurinkoisena päivänä.


Kuvien oton jälkeen maistui mikäs muukaan kuin jäätelö.


Eihän tätä kakkoskauttakaan ole voinut olla katsomatta. Niko on mun ehdoton suosikki. Aivan mahtava persoona! Syksyllä alkaa Suomen ensimmäinen julkkis-BB ja toivon todella, että Niko nähtäisiin myös siellä. 


Keväiset kynnet saa säihkyä värien ja strassien muodossa. <3


& other stories - ketju kiehtoo minua kovasti. Siskoni kävi Tukholmassa sopivasti vain viikko liikeen avaamisen jälkeen ja sain ihanan tuliaisen juuri sieltä. <3


Oli ihan pakko ottaa kuva, koska tämä taitaa olla ensimmäinen koskaan tekemäni munakas, jonka olen saanut ehjänä lautaselle asti. Juhannuksena Lontoosta ostettu Starbucksin muki on käytössä joka päivä. 
Ei enää montaa yötä (yli viikko kuitenkin) niin pääsen nauttimaan Starbucksin frappuccinoista. <3

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.