Lontoon Löydöt

July 24, 2012

Tuntuu, että sana, REKLAMAATIO, vainoaa minua. Mikään ei tunnu menevän putkeen ja tälläkin hetkellä on kaksi reklistä vetämässä. Olen odottanut vastausta Lontoon hotelliin liittyen, mutta eilen selvisi, että käsittelyyn menee vielä pari viikkoa. Kerron siitä asiasta sitten kun vihdoin saan vastauksen ja käsittelen muut reissun jutut nyt sitä ennen. Suunnitelmissa oli käsitellä kaikki kerrallaan, mutta en malta enää odottaa, niin tässä postaus reissun ostoksista! :)
Ted Bakerin juttuja en liitä tähän enää uudelleen, koska ne löytyvät omasta postauksestaan.

Postaus tulee olemaan kuvavoittoinen ja vähän infoilen sitten kuvateksteihin. Harmikseni kesä antaa todella odotuttaa itseään, enkä sen vuoksi ole useimpia vaatteita pystynyt käyttämään vielä lainkaan! Mutta jos sitten elokuussa ja sen lopulla häämöttävällä lomalla? :)

Mutta nyt kuvien maailmaan. Nämä topit ovat kaikki Forever21 liikkeestä. Tutustuin kyseiseen ketjuun jo jenkeissä ja oli mukava yllätys nähdä se kolmikerroksisena myös Lontoossa. Valitettavasti pohjoismaista ei liikettä ainakaan vielä löydy.
Nettisivut kyllä löytyvät kera nettikaupan ja SIELTÄ VOI TILATA MYÖS SUOMEEN! :)
Tällä hetkellä näytti olevan ale-tuotteita kaksi yhden hinnalla sekä postitus ilman kuluja jos tilauksen arvo on vähintään 75€. Edullisia ja paljon H&M-laatua parempia vaatteita tarjolla, kannattaa tutustua tarjontaan.

Supersöpö pitsinen tuubitoppi esimerkiksi korkeavyötäröisten housujen pariksi <3

Neon oranssi rento toppi - kesää odotellessa!

Aivan ihana läpikuultava pidemmän mallinen toppi, jossa kauniit helmikirjailut reunoissa. Tätäkään en ole vielä päässyt käyttämään :(


Hankin liikkeestä vielä tämän topin, josta tuli heti uusi lempparini. Siksi se olikin pyykkikopassa kuvia ottaessani, joten lainasin tämän forever 21 nettisivuilta. Itse kyllä tuunasin topin mieleisemmäksi ottamalla vyön pois ja leikkaamalla vyönlenksut pois näkyvistä. Toppi laskeutuu todella kauniisti ja on sopivasti läpikuultava.

 Seuraavat kuvat sisältävät pari löytöä COS:lta ja Harrodsin lahjapuodin & suklaapuolen ihanuuksia.

COS ei petä koskaan <3 Tämä toppi on samaan aikaan ihanan rento ja yksinkertaisen tyylikäs. Väri suorastaan lumosi minut, niin vahvan keltainen on topin väri.

Toppi edestä.

Harrodsin suklaa osaston söpöliinit ja alla on COS:n mintunvihreä, todella suuri, huivi. Huivia olen jo käyttänyt paljon. Se sopii ihanasti keltaisen topin kanssa.


Mitkä värit <3
Keittiöliinat ja avainkukkaro.


En itse edes juo kahvia, mutta halusin tuon kauniin purkin matkamuistoksi <3



Klassikko päivitettynä glitterillä. Olen halunnut Harrods kassia jo vuosia ja tämä onkin ollut jo kovassa käytössä.


Lontoossa oli useita ALDON, lempikenkämerkkini, liikkeitä. Kävin kolmessa ja jokaisesta tarttui mukaan jotain.

Aldossa on kenkien lisäksi  myös laukkuja, koruja ja aurinkolaseja. Tämä kaulakoru vei sydämeni <3 Se on niin iso, että tunnen oloni kotoisaksi. Yleensä käytän aina huivia, koska en osaa olla ilman - koru tuo siis mukavaa vaihtelua asuihin.


Käväisin myös ekaa kertaa Dorothy Perkinsin liikkeessä ja ihastuin kovasti. Todella ihania juttuja sieltä olisi bongannut vaikka ja kuinka, mutta söpöilykiintiön siltä päivältä kruunasi nuo vaaleanpunaiset ballerinat <3 Aldon kenkiä olen käyttänyt jo paljon, koska niiden pinta ei kärsi sateesta. Nahkaisen sisäosan ansiosta on kengillä hyvä kävellä, eivätkä ne hiosta. Kummatkin kengät olivat ale-löytöjä ja maksoivat noin. 25€/kpl.

Poikkesin myös Primarkissa. Vaikka rakastan shoppailua ja esim. hullujen päivien ryysistä, oli tämä kokemuksena liikaa jopa minulle! :D Lähestulkoon surviver tarinan veroisesti sain kassalta läpi tuon sormuksen itselleni ja ystävälleni osana hänen valmistujaislahjaansa. Muuhun en kyennyt, koska luulin hapen loppuvan oikeasti - ilmastoinnista ei siinä hehtaarin kokoisessa liikkeesä ollut kuultukaan! MUTTA jos vielä menen joskus Lontooseen niin kokemuksesta viisastuneena olen primarkin oven takana heti kun se aukeaa, jotta ehdin kiertämään sen ennen kuin himohamstraajat valtaavat koko liikkeen.

Etsinnässä olleet ajattomat, nahkaiset, ballerinat löytyivät tietysti Aldosta <3


Miksi Suomessa lehdet eivät ole näin houkuttelevasti pakattuja? Kaikkien näiden giftien lisäksi, oli lehden hinta lähes puolet halvempi kuin Suomessa!


Jo vuoden mielessä pyörinyt ensimmäinen oma Mulberry oli enemmän kuin sopivaa hankkia kotimaastaan <3 Esittelen sen sitten paremmin jonkun asukokonaisuuden yhteydessä.

Millaisia ale-löytöjä te olette tänä kesänä tehneet? :)

6 comments:

  1. Aivan ihanat Reetta noi ballerinat! Tulee hirvee hinku päästä reissuun ja shoppailee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Sari! :) Totta, reissut ja siellä odottavat erilaiset valikoimat ovat aina mielessä!

      Delete
  2. Voi mitä ihanuuksia oot löytäny! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e





Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.